Android için En İyi Klavye Uygulamaları

301

Android için En İyi Klavye Uygulamaları
Android işletim sisteminde son zamanlarda en çok aranan uygulamalardan birisi Android Klavye Uygulamalarıdır. Hızlı kullanım için size yardımcı olacak olan Android Klavye Uygulamaları sayesinde cihazınızı daha hızlı kullanabilir ve daha hızlı mesaj yazabilirsiniz. Peki Android cihazlarda kullanabileceğiniz en iyi klavye uygulamaları hangileridir onlara bakalım..
Android cihazlarda bildiğiniz gibi neredeyse tüm ayarlarını özelleştirebilir ve kullanabilirsiniz. Aynı şekilde Android telefonlarda da klavyenizi özelleştirebilir ve uygulama yükleme ile kullanabilirsiniz. Bizde sizler için en uygun ve kullanımı iyi olan uygulamalardan birkaçını seçtik..

1- SwiftKey
Heralde en çok kullanılan ve yeni model cihazlarda yüklü olarak gelen uygulama SwiftKey dersek yanlış birşey söylemiş olmayız. Tabi burada lider olarak son zamanlarda SwiftKey uygulaması karşınıza gelecektir ama bu kullanım kişiden kişiye değişebilir. SwiftKey uygulaması son zamanlarda ücretsiz olması bu durumu bir hayli değiştirdi ve lider olmasına yardımcı oldu. Android işletim sistemi üzerinde gelen klavye üzerinde yazmaya zorlanırsanız SwiftKey uygulamasın kullanırsanız sizin daha iyi olabilir ve hızlı yazmaya başlayabilirsiniz. Hızlı SMS, sohbet, metin ve e-posta için Android’deki en iyi klavyedir ve tüm uygulamalarınızda varsayılan hale gelmeye başlamıştır. 30 renkli tema, her türlü ekran boyutu ve cihaz için klavye düzenleri dahil olmak üzere pek çok özelleştirme özelliğine sahip olup 60’tan fazla dili destekler.

Microsoft SwiftKey KI-Tastatur
Microsoft SwiftKey KI-Tastatur

2- Swype Keyboard
Diğer klavyelerden kadar olmasada birçok akıllı telefonda yüklü olarak gelen Swype Keyboard uygulaması diğer uygulamara göre daha az tercih edilen bir uygulama diyebiliriz. Diğer uygulamaların ücretsiz olmasına rağmen Swype Keyboard düşük bir ücret karşılığında satın alınabiliyor.

Swype Keyboard
Swype Keyboard
Price: €1,09+

3- Fleksy
Fleksy uygulamasının diğer uygulamalardan tek farklı ve kullanıcılar için vazgeçilmez olan yani GIF desteğinin olması diyebiliriz. Fleksy uygulaması düzenli olarak yazılımcı firma tarafından güncelleme alan kullanışlı bir uygulamadır. Gesture typing özelliğine sahip olmamasına rağmen bu özelliğin yokluğunu pratik kullanımıyla kapatan Fleksy uygulamasına ücretsiz olarak indirip kullanabilirsiniz.

Esnek emoji klavyesi Fleksy
Esnek emoji klavyesi Fleksy

Android Klavye Uygulamaları

Bu yazımızda sizler için Android Klavye Uygulamaları olarak 3 adet uygulama seçtik. Bu uygulamalar ile istediğiniz gibi klavyenizi özelleştirebilir ve kullanabilirsiniz. Eğer daha farklı Android Klavye Uygulamaları indirmek ve kullanmak istiyorsanız Google Play üzerinden farklı uygulamalar deneyebilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments