Samsung Galaxy S6 AnTuTu’da Ortaya Çıktı

718

Samsung son dönemde S yerine Aplha seirisine ağırlık vermeye başlamışsa da bu seriye bir süre daha devam edeceği bir gerçek. Büyük beklenti Samsung Galaxy S6 nın geleceği yönündeydi ve Samsung sevenlerini bu konuda yanıltmadı. Ancak şirket S6 ya ait özellikleri paylaşmaktan ve duyurmaktan özellikle sakınıyor gibi. Bunda en büyük rakibi Apple ve Çin pazarında olduğu kadar diğer Güney Doğu Asya ülkelerinde fırtına gibi esen Xiaomi‘nin payı büyük. Hatta global mobil pazar liderliği sıralamasında Samsung birinci sıradaki yerini korurken Xiaomi Apple gibi bir devi geçerek ikincilik konumuna yükselmiş durumda.

galaxy s6

Samsung Galaxy S6 kriter testi uygulaması AnTuTu platformunda ortaya çıktı. Daha çok biz kullanıcıların daha önceden beklediği özellikler çerçevesinde bir görünüm ortaya koyan S6, detayları ile de beklentileri karşılıyor gibi. AnTuTu’daki testlerde SM-G925F kod numarası ile karşımıza çıkan S6 64 bitlik işlemci ile gelecek. Android sisteminin son üyesi 5.0 Lollipop’a sahip olacak telefon 5.5 inçlik dev bir ekranla birlikte gelecek.Samsung Galaxy S6 kamera detaylarıyla da sevenlerini tatmin etmiş durumda zira 20MP arka kamera ve 5MP ön kamera ile fotoğraf ve video modları baştan aşağı geliştirilmiş, bunun yanında 5MP ön kameraya sahip S6 selfie sevenler için de iyi bir tercih olacaktır. Kamera ayrıca OIS teknolojisi ile birlikte gelecek.

Samsung’un depolama ve RAM alanları için de S6 üzerinde detaylı çalışmalar yaptığını görebiliyoruz. 3GB RAM’e sahip olacak Galaxy S6 aynı zamanda 32GB dahili hafıza ile gelecek. Detaylar geldikçe sizleri haberdar etmeye devam edeceğiz.

samsung galaxy s6 antutu test

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments