Android ve iOS Cihazları Arasında Fotoğraf Paylaşımı

2166

FotoSwipe-Android-Photo-Sharing

FotoSwipe sayesinde, Android ve iOS cihazları arasında paylaşılan bir milyon fotoğraf oldu; yakında video paylaşımı özelliği de geliyor. İlk duyurulduğu günden bugüne dek geçen sürede kayıtlı 175 bin kullanıcı sayısına ulaşan FotoSwipe uygulaması (%50 Android, %50 iOS) şu anda dünya genelinde 175 ülkede kullanılıyor ve kullanıcı sayısı da her geçen gün artmaya devam ediyor. FotoSwipe geliştirici kadrosu kullanıcı geri dönüşlerini doğru okuyarak ve kullanıcı ara yüzünü geliştirerek doğru bir başlangıç adımı attılar bunun sayesinde Google Play’de 4.3 yıldıza ulaşıp 3,600 değerlendirme aldılar. Ayrıca daha yeni özellikler de yol haritası üzerinde kullanıcılar ile tanışmayı bekliyor. Daha hızlı fotoğraf paylaşımı ve elbette wi-fi ağının etkin olduğu alanlarda video paylaşımı.

fotoswipe-3

FotoSwipe Nasıl Çalışır peki?
Bu uygulama ücretsiz olduğu gibi kullanımı da bir o kadar basit iOS ve Android cihazlar arasında fotoğraf paylaşımı sağlayan bir uygulama. Aslında uygulamanın özelliği aynı adı gibi; swipe yani sadece fotoğrafı kaydırmanız yeterli. Ama burada dikkat edilmesi gereken bir nokta her iki cihazda da uygulama yüklü olmalı. Basitçe her iki cihazda da uygulamayı açın, göndermek istediğiniz fotoğrafı seçip tutun, diğer cihazın olduğu tarafa doğru fotoğrafı tutarak kaydırın vee işlem tamamdır. Fotoswipe ayrıca kullanıcılarından kayıt olmalarını da istemiyor ve Wi-fi ağına da ihtiyaç duymuyor.

Fotoswipe fotoğraf paylaşmak için bir limiti de yok. İstediğiniz kadar fotoğrafı diğer cihaza göndermekte özgürsünüz. FotoSwipe indirmesi ücretsiz , herhangi bir ağ üzerinden çalışabilen, platformlar arasında çapraz çalışabilen ve herhangi bir kayıt işlemi istemeyen mükemmel bir uygulama.

iOS için Tıklayın.
Android için Tıklayın.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments