Samsung Galaxy S6 Edge Plus Görüntüleri Sızdı

794

Samsung firması sırasıyla tüm bombalarını patlatmaya devam ediyor ve yeni bir model ile karşımıza gelmeye hazırlanıyor.
Önümüzdeki günlerde tanıtılması beklenen dev boyutlu olan ve phablet diyebileceğimiz yeni modeli olan Samsung Galaxy S6 Edge Plus için hazırlanıyor.

Diğer modellere göre daha büyük bir kasaya sahip olan bu yeni cihazda biraz daha büyütülmüş Galaxy S6 Edge gibi duruyor diyebiliriz.Galaxy S6 Edge Plus’ın, 5,5 inç Super AMOLED ekranla geleceğini, bununla birlikte bazı özelliklerin Edge’e göre daha düşük olacağı mesela “Snapdragon 808 yongaseti gibi” söyleniyordu.

galaxy-s6-edge-plus

S6 ve S6 Edge gibi telefonların piyasaya çıkması ile birlikte rekabet daha da ilerliyor diyebiliriz.Aynı zamanda bu rekabet ise çinli firmaların yeni modelleri duyurması ile de çok kızışacak gibi görülüyor.Diğer bir yandan ise replika olarak üretilen cihazlar arasında Galaxy S6 modellerided bulunuyor.Tabi cihazları sizlere kesinlikle önermiyoruz ve Sar değeri denetimsiz olduğu için sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

Samsung Galaxy S6 Edge Plus modeli için diğer özellikler kesinleştiği zaman ise sitemiz üzerinden tüm bilgileri ulaşabilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments