Türk Telekom Rehber Yedekleme

3766

Bildiğiniz gibi Avea geçtiğimiz günlerde isim değiştirerek artık adını Türk Telekom olarak devam edecek ve firma için değişen birşey olmadı yani daha önce kullandığınız tüm servisleri aynı şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz.Bu servislerden biriside Avea Yedekleme yani Türk Telekom Yedekleme servisi.Tam olarak servis gibi olmasada Android ve İOS cihazlarda uygulama olarak karşımıza gelmektedir.

Bu tarz uygulamaları indirmek için ise Android cihazlar Google Play üzerinden,Apple model cihazlar ise İOS App Store üzerinde indirmelidirler.Tabi illaki uygulama olarak değil bilgisayar üzerinden bir yedeklemede yapabilirler.

turk-telekom-rehber-yedekleme

Google Play üzerinden Android cihazlar için yedekleme uygulamasını indirebilirsiniz.Bu yedekleme uygulaması ücretsiz bir uygulamadır ve Avea kullanıcıları rahatlıkla kullanabilir.

iphone-rehber-yedekleme

Aynı uygulama iphone kullanıcıları için App Store üzerinden de kullanabilirler…App Store üzerinden uygulamayı indirerek hızlı ve güvenilir bir şekilde yedek bilgilerinizi alabilir ve istediğiniz gibi koruyabilir yada farklı bir cihaza aktarabilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments