Turkcell Hatlarda Dakika Sms İnternet Nasıl Sorgulanır

500

Turkcell Hatlarda Dakika Sms İnternet Nasıl Sorgulanır
Tüm paketlerinizden (uygulamalar hariç) kalan bilginizi öğrenmek için KALAN, sadece uygulamalarınıza özel kalan kullanımları öğrenmek için KALAN UYGULAMA, sadece konuşma paketlerinizden kalan bilginizi öğrenmek için KALAN DAKIKA, sadece sms paketlerinizden kalan bilginizi öğrenmek için KALAN SMS, sadece internet paketlerinizden kalan bilginizi öğrenmek için KALAN INTERNET yazıp 2200’a gönderebilirsiniz.
Telefonunuzun ekranına *100# yazıp arama tuşuna basarak Turkcell Hızlı Menu’den de kalan bilgilerinize ulaşabilirsiniz.
Paket kalanınızı internet üzerinden öğrenmek için telefonunuzdan www.turkcell.com.tr adresine girebilir ya da Turkcell Online İşlem uygulamasını kullanabilirsiniz. Aynı şekilde www.turkcell.com.tr adresinden Hesabım’a giriş yaparak paketinizden ne kadar kaldığını öğrenebilirsiniz.
Paket Detayları
Paket Kalan hizmetiyle paketinizden ne kadar kaldığını ücretsiz olarak sorgulayabilir, böylece kullanımlarınızı dilediğiniz gibi kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca Turkcell’de paketinizin %80’ine ulaştığınızda veya paketinizi bitirdiğinizde sizi kısa mesaj ile bilgilendiririz. Paket kalan bilginiz ile ilgili size gönderilen mesajlar daha kolay takip edebilmeniz için PaketKalan ismi ile gönderilir.
Diğer bir sistem ise Turkcell Uygulamasını telefonunuza indirerek kalan Dakika Sms İnternet paketinizi hızlı ve kolay bir şekilde sorgulayabilirsiniz. Burada faturalı yada faturasız olması sorun yaratmadan istediğiniz gibi uygulamayı indirerek kullanmaya başlayabilirsiniz.

Turkcell
Turkcell


uygulamaları istediğiniz gibi ücretsiz olarak Google Play ve App store üzerinden indirebilir ve internet bağlantınız üzerinden kolayca kullanabilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments