OnePlus 5 Teknik Özellikleri

206

OnePlus 5 Teknik Özellikleri

Piyasaya çok iddaalı bir giriş yapan OnePlus5 fark yaratacak özellikleri ve iddaalı fiyatı ile rakiplerine taş çıkartacak. Amiral gemisi katili lakabı taşıyan OnePlus, kullanıcıların dikkatini gerçekten çekeceğe benziyor. Günümüz telefonları arasında en çok dikkat çeken yere sahip OnePlus, çıkartmış olduğu ilk OnePlus One ile amiral gemisi battı lakabını almıştı. Devamında da başarıların ardı arkası kesilmeyince bu lakapta ne kadar başarılı olduğunu herkese kanıtlamıştı.

Karşımızda gücünü Qualcomm’dan alan SnapDragon 835 platformlu bir telefon olan OnePlus 5 duruyor. Bu telefonda 5.5 inçlik ve 1080 p çözünürlüklü Optic Amoled ekran bulunuyor. Opsiyonel olarak bakıldığında 6 GB RAM ve 64 GB kapasite alanı ya da  8GB RAM ve 128 GB kapasite seçenekleri ile geliyor. Ayrıca UFS 2.1.2 depolama özelliğine sahip bu telefonda yazma ve okuma hızı da bir hayli yüksek.

Fotoğrafta kaliteye önem verenler için mükemmel bir MP özelliği taşıyor. Telefonda 2 arka olmak üzere 3 tane kamera seçeneği bulunuyor. f/1.7 diyafram açıklığına sahip 2 adet arka kamerası mevcut. Bu kameralardan biri 20 MP ve diğeri de 17 MP. Selfieye de önem veren telefon ile mükemmel portrelere sahip olabilirsiniz. 16 MP ön kamerası ile selfieye doyamayacaksınız.

Akıllı telefonların en büyük derdi olan şarj problemine karşı da iddalı olan bu modelde 3300 mAh değerinde bir batarya bulunuyor. Ayrıca Dash Charge ile sabitlenmiş hızlı şarj özelliği ile de hızlı bir şarj olma potansiyeli taşıyor.

Telefon görünüşü itibari ile şık bir tasarıma sahip. Rakiplerine kıyasla çok fark yaratacak bir tasarıma sahip olmuyor gibi gözükse de diğer özellikleri ile bu tarafını arka planda bırakacağına eminiz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments