Vestel Venus E3 Plus Teknik Özellikleri

677

Vestel Venus E3 Plus teknik özellikleri

Telefon piyasası artık önüne engel konulamaz derecede ilerlemeye devam eder bir hal aldı. Ve artık pek çok önemli marka, telefon ile ilgilenmeseler dahi bu pazarın içerisinde yer almaya başladı. Yerli yabancı pek çok firma kendi büyükleri ile eş pazarlara girebilecek boyutlarda çalışmalar yapar hale geldi. Bunun yanında da daha çok genel tüketici kitlesine hitap etme yolunda başarılara imza atmaya başladı.

Vestel Venüs E3 Plus telefonu ile telefon piyasası sektöründe dalgalanmaları yakalama noktasında her geçen gün daha iyi tekliflerle tüketicilerin karşısına çıkıyor. Bugün bu telefonun özelliklerini inceleyecek ve hatta E3 ile farklarını da karşılaştırmaya çalışacağız.

Vestel E3 ve plus’ta olduğu gibi giriş seviyesine hitap edecek boyutlarda bir özellik listesi ile karşımıza geliyor. Öncelikle dış görünüşe baktığımızda E3 plastik bir kasa ile karşımıza çıkarken plus metal tasarımıyla bizleri selamlıyor. Ekran olarak E3 ile farklılık göstermiyor ve 5 inç, 720p HD çözünürlük ile karşımıza çıkıyor. Tabi fark olarak home tuşundaki parmak sensörü dikkatleri üzerine çekiyor. MediaTek mt6737 gücündeki işlemcisi her iki telefonda da ortak olarak bulunmakta. Plus’ta E3  ten farklı olarak, E3’te 1 GB ve 2 GB RAM seçenekleri bulunurken, Plus’ta 3 GB RAM seçeneği bulunuyor. Aynı şekilde depolama alanlarında, dahili olarak 8 GB ve 16 GB alanları bulunuyorken, Plus’ta bu 32 GB’ lık alana kadar ulaşıyor. Kamera olarak baktığımızda ön kameranın değerliliği 5 MP olarak aynı kalmasına rağmen arka kamerada E3’teki 8 MP’lik kamera yerini 13 MP’lik kameraya bırakmış durumda . Son olarak bataryaya baktığımızda ise burada da bir geliştirme görüyoruz. E3’te bulunan 2500mAh batarya, plus’ta 3000 mAh olarak karşımıza çıkıyor.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments