Xiaomi Mi Mix 2 Teknik Özellikleri

201

Xiaomi Mi Mix 2 Teknik Özellikleri
Xiaomi Mi Mix 2 ile ilgili çok çarpıcı sızıntılar her geçen gün birbiri üzerine eklenir hale geldi. Şu an henüz netleşmiş bir açıklama ve içerik olmamasına karşın ortaya çıkan sızıntılar üzerinden gelen özellikleri sizlerle paylaşacağız. Mi Mix 2 ile ilgili en çok merak edilen ve tartışılan konuşulan konular arasında henüz bilinmeyen ve tanıtılmayan bir işlemci ile ortaya çıkacakları yer alıyor. Gündemde yer alan başka bir sızıntı ise fotoğraf şeklinde. Bu fotoğrafta telefon ekranının çerçevesiz olduğu görülüyor. İlerleyen günlerde bakalım gerçekten de bu sızıntılar gerçeğini bulacak mı göreceğiz.

Çin devlerinden olan Xiaomi, Mi Mix 2 ile yepyeni bir vurgun yapma hazırlığında gibi görünüyor. Henüz tanıtımı gerçekleşmemiş olan SnapDragon 836 ile geleceği söylentiler arasında. 11 Eylül’de tanıtımı yapılacağı söylemleri her ne kadar şüpheci olsa da yakın zaman içerisinde gerçekten de güzel haberler ile karşılaşacak mıyız, hep birlikte göreceğiz.

Sızıntı ile birlikte telefonun beklenen diğer özellikleri, 6.2 inç ve 2960×1440 pikselle geleceği, bunun yanında 3 boyutlu yüz tanıma sisteminin de bulunacağı, 20 MP bir kamera desteği, 256 GB dahili depolama hafızası, 4400 mAh batarya sistemi.

Bunun yanında kullanıcıların dikkatini çeken bir başka eklenti daha var sızıntılar arasında. Telefonun kutusundan android 8.0 Oreo ile çıkması da beklentiler arasında.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments