Asus ZenFone 3 Deluxe Teknik Özellikleri

181

Asus ZenFone 3 Deluxe teknik özellikleri
Tayvan’da gerçekleştirilen zirvede Asus ZenFone 3 tanıtıldı. Tanıtılan bu zirvede Asus farklı arayışlar içinde olan kişiler için 3 farklı telefon tanıtımı yaptı. Asus ZenFone 3, Asus ZenFone 3 Ultra, Asus ZenFone 3 Deluxe. Tanıtılan bu telefonlar şimdiden kullanıcılar arasında bir tartışma platformu yaratmış durumda.

Asus ailesi, kullanıcıların tek bir telefon anlayışı içerisinde değil, daha çok ihtiyaçlara yönelik en yakın telefonu belirlemesinde yardımcı olmak için olsa gerek böyle bir çıkarma yapmış bulunmakta. Birbirinden sade ve biraz farklı özellikleri ile her kesime hitap etmeyi de unutmamış. Bakalım tanıtıldığı kadar alım piyasası ne yönde olacak..

Genel olarak telefonlara baktığımızda farklı bir görsel sunum hemen hemen yok gibi. Metal bir tasarım ile gelen bu modeller de malzeme farklılığı göremiyoruz. Sadece 4 farklı renk dili ile hitap ederek kişinin zevkine göre bir sunum elde edilebilir. Renk tasarımları arasında da su mavisi, ay ışığı, safir siyah ve parıltılı altın şeklinde bulunuyor.

Asus ZenFone 3 Deluxe modeli diğer adıyla Asus’un amiral gemisi olarak ta adlandırılıyor. Genel telefon ekranı yapılarından biraz farklı bir giriş yapmayı başarmış olan Asus, bu modelde karşımıza 5.7 inçlik Full HD Super Amoled bir ekran ile geliyor. İşlemcisine baktığımızda ise SnapDragon 820’ye sahip telefon Adreno 530 gibi bir grafik işlemcisini de bünyesinde barındırmakta. Telefonlardaki RAM olayı son zamanlarda oldukça gündem konusu olduğundan bu soruna da enfes bir çözüm getiren Asus, 6 GB’lık bir RAM ile geliyor. Ayrıca 23 MP’lik bir kamerayı da unutmamak gerek. Cat 13. Sınıfı LTE bağlantı ile gelen bu cihazda USB 3.0 ve QuickCharge 3 hızlı şarj desteği sunmaktadır.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments