Asus ZenFone 3 Ultra Teknik Özellikleri

163

Asus ZenFone 3 Ultra teknik özellikleri
Yakın zamanda Tayvan’da bir zirve gerçekleştirildi. Bu zirvede Asus yeni çıkarttığı 3 yeni modelin tanıtımı yapıldı. Birbirinden farklı özellikler ile donatılmış bu modellerde kullanıcıların ihtiyaçlarına göre model çeşitleri sunulmakta. Bu şekilde Asus kişilere tek bir seçenek sunmayarak ürettiği telefonlar arasında rahatça seçim yapabilmeyi ve piyasada üstünlüğünü korumayı hedeflediği de kesin.

Asus sunduğu 3 telefonda da farklı tasarımlara ve malzemede çeşitliliğe gitmediği görülüyor. Her telefonda da aynı tarz metal kasa görülmektedir. Tasarımlara bakıldığında da birkaç çizgi tonu dışında ayırt edici bir farklılığa yer vermemiş olarak gözüküyor. Sanırım sadece donanımsal olarak kullanıcıların karşısında bir fark yaratmayı düşünmüş ve tasarımı arka plana atmayı tercih etmiş gibi görünüyor. Bakalım bu durum kullanıcılar arasında nasıl şekillenecek hep birlikte göreceğiz.

Asus şekillendirdiği 3 farklı telefonda kullanıcıların renk zevklerine göre geliştirdiği ve sunduğu 4 farklı seçenek bulunmakta. Bu seçeneklerin içerisinde de su mavisi, safir siyah, pırıltılı altın ve ay ışığı bulunmakta.

Asus’un en son olarak tanıtılama girdiği ZenFone 3 Ultra telefon modelinin özelliklerine bakalım. Bu model öncelikle tabletten kırma gibi bir anlayış içerisinde etkileyici bir inç özelliğine sahip. 6.8 inçlik bir ekrana sahip bu modelde bir çok ek özellik bulunmakta.  Bu cihaz daha çok mobil bir eğlence amacı ile kullanmaya meyilli. Bu bakımdan geliştirilmiş multimedya özelliklerini barındırıyor. Örnek verecek olursak, PixelWorks iris2+TV işlemcisini ya da DTS Headphone:X 7.1 çevresel ses sistemini gösterebiliriz. Bunlara bakacak olursak yanınızda dev ekran bir sinema sistemi taşımak isterseniz ZenFone 3 ultra neden olmasın.

Özelliklerine bakacak olursak, 8 çekirdekli SnapDragon 652 , 4 GB bellek, G4 GB kadar depolama, 4600 mAh batarya ve hızlı şarj özelliği bulunmakta.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments