Samsung Galaxy J Max Teknik Özellikleri

242

Samsung Galaxy J Max teknik özellikleri

Samsung’un çıkarmış olduğu Galaxy J Max’ın tanıtımı gerçekleştirildi. Piyasaya muhteşem şekilde giriş yapan telefonu alanlar için kutudan bir sürpriz çıkacağı belirtiliyor. Şimdi bakalım telefon ne gibi özelliklerle karşımıza çıkacak ve bizi bekleyen bu sürpriz ne?

Samsung kısa bir zaman önce yeni piyasaya sürdüğü Galaxy J Max ile ilgili bilgileri duyurdu. Başlangıç olarak Samsung yine yaptı yapacağını diyebiliriz. Gayet hat bir duruş sergiledi ve sade bir telefon piyasaya sürdü. Bu telefon bizlere 7 inçlik güzel bir ekran kalitesi ile geliyor. Çift sim kartı ihtiyacı duyan kişiler için de ayrı bir avantajlı olacak bu telefon, özellikle kablo derdi ile uğraşmak istemeyenler için mükemmel bir fayda sağlayacak. Evet, Samsung telefonun kutusunda sizlere bluetooth kulaklık hediye edecek.

Samsung bu modelinde işletim sistemi olarak ilginç bir giriş yapmışa benziyor. Android 5.1 Lollipop işletim sistemini kullanıyor. 1280×800 piksellik bir çözünürlük ile karşımıza çıkan bu model 7 inçlik orijinal bir ekran ile bizlere keyifli bir kullanım sağlayacak. Dört çekirdekli bir işlemci ve 1.5GHz frekans hızında çalışan bu telefon kullanıcılar için giriş seviyesinde bir telefon olacağa benziyor.

RAM bakımından usta markaların epey arkasında kalan J Max karşımıza 1.5 GB RAM ile çıkıyor. Yanında 16 GB dahili hafıza ve desteklenebilir microSD kart. Pek çok telefonda aranan özellik olarak FM Radyo, F/1.9 lense sahip 8 MP arka kamera, 2 MP ön kamerası mevcut. 4000 mAh kapasitesine sahip batarya ( yaklaşık olarak 9 saatlik bir kullanıma tekamül eder )

Temmuz ayında ilk olarak Hindistan’da satışa çıkacak bu telefonun ülkemize geldiği zamanlarda cep dostu bir fiyat ile kullanıcılarla buluşması kaçınılmaz gözüküyor.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments