Akıllı Telefonlar için Kasko Nasıl Yapılır

614

Akıllı Telefonlar için Kasko Nasıl Yapılır
Eski model cihazlarımızda çok fazla görülmeyen yada başımıza gelmeyen durumlardan bazısı arızalar yada ekran kırılması durumuydu. Yani yeni cihazlarda çok fazla başımıza gelen durum ekranın kırılması yada suya düşürme gibi kötü durumlar oldu. Bu gibi durumlarda artık cihazınızı yada akıllı telefonunuzu kaskolayabilir bazı durumlarda güvence altına alabilirsiniz.  Peki Akıllı Telefonlar yada elektronik olarak kullandığımız bir cihaz için kasko nasıl yapılır yada bu kasko neleri kapsar onları görelim..

Cep Telefonu Kaskosu Neleri Kapsar

Cep Telefonu Kaskosu Çarpma, Düşme, Kırılma, Sıvı Teması, Yüksek Voltaj, Kavrulma, Gasp, Kapkaç vb. birçok durumu kapsar ve müşterileri için Danışmanlık, Teknik Destek, Hukuki Danışmanlık, Lojistik, Call Center gibi hizmet alabilirsiniz. Bu durumlar yani yukarıdaki sıraladığımız işlemler firmaya göre değişim gösterebilir. Bu durumları daha iyi bir bilgi almak istiyorsanız satın aldığınız Cep Telefonu Kasko hizmeti firmasına sorabilir ve ona göre kasko yaptırmalısınız..

Telefon Sigortası Kapsamı Dışındaki Durumlar Nelerdir
– Cep telefonunuzu yada kasko yaptırdığınız elektronik cihazınızı bir yerde unutulması sigorta kapsamı dışındadır.
– Cep telefonunuzu yada kasko yaptırdığınız elektronik cihazınızı kamusal alanda çalınma durumu olursa kasko karşılamaz ama evde çalınırsa kasko karşılar. Yani kamusal alanlardan hastane, park okul gibi yerde çalınırsa sigorta karşılamaz.
– Telefonunuza su dökülürse kasko karşılar ama 18 yaş altı bir kişi kullanırsa ve cihaz arıza yaparsa kasko karışılamaz…
– Cihazın kendi bataryası yada şarj aleti kullanılırsa bu cihazı kasko karşılamaz.
Yukarıdaki anlattığımız durumlar cihazınız için kasko yapacağınız firmaya göre değişim gösterebilir.. Yani bazı kasko firmalarının kuralları farklı olabilir ve yukarıdaki saydığımız durumlarda değişebilir..

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments