Turkcell’de Bulunan Android Uygulamaları

250

Turkcell’de Bulunan Android Uygulamaları – Turkcell Android Uygulamaları
Turkcell’de her şey çok kolay. Turkcell üyelerine özel uygulamalar ve bir o kadar avantajları ile Turkcell’li olmaktan gurur duyacaksınız. Her an hayatın akışına uyum sağlayabilen ve sizi her zaman formda tutabilecek bir müzik uygulaması olan Fizy Turkcell’ilere özel avantajlı paketlerini sunmaktadır. Müzik hayatımın bir parçası diyorsanız bu uygulama tam sizlere göre. Aktif olarak dergi takipçisi iseniz paketinize özel yan tarifeleriniz ile ücretsiz bir deneyim keyfi yaşayabilirsiniz. Turkcell hesabım uygulaması ile son çıkan ürünler ile ilgili bilgi sahibi olabilir indirimlerden ve kampanyalardan ilk siz haberdar olabilirsiniz. Sarı kutu puanları kazanabilir ve anlaşmalı yerlerden indirimli alışveriş keyfi yaşayabilirsiniz. Tüm bunların hepsi Turkcell’de.

Fizy Müzik & Video

Her nerede olursanız olun Fizy müzik platformu seninle olacak. Milyonlarca müzik, video klipler, sevdiğin sanatçıların albümleri, radyolar ile müzik ile hayatına keyif katabilirsin. Dinlemekten keyif aldığınız, asla kaçıramam dediğiniz sanatçıların sahne performansları, akustik performansları gibi başka bir yerde bulamayacağınız özel videolar burada. Ruh halinize göre istediğiniz müzik listelerini dinleyebileceğiniz, Haftalık olarak en çok dinlediğiniz müzik türüne göre müzik keşfetme bölümü ile internetin olmadığı zamanlarda da müzik keyfini yarıda bırakmayacağınız bir uygulama.
Fizy’i ilk ay ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Eğer ki Turkcell’i iseniz herhangi bir internet kotası harcamadan müzik dinleyebilir ya da video klip isleyebilirsiniz. 2 şekilde üyeliği olan Fizy ile müziği hayatından hiç eksik etme.

fizy – Müzik & Video
fizy – Müzik & Video
Developer: Lifecell Music
Price: Free

Turkcell Hesabım

Eğer bir Turkcell’i isen, bu uygulama ile tüm hat bilgilerin ve kampanyaların senin olacak. Sana özel fırsat günleri ile ilgili anında bilgi sahibi olabilirsiniz. faturalarınızı kontrol edebilir, gerektiğinde ödeme işlemlerinizi buradan gerçekleştirebilirsiniz. Sarı kutu puanlarınızın ne kadar olduğunu görebilir ve hatta bu puanları kullanabileceğiniz kampanyalardan da haberdar olabilirsiniz. İndirim fırsatlarını anında değerlendirebilir ya da sponsor olunan yerlerden uygun fiyatlara alışveriş fırsatlarını elde edebilirsiniz. En son çıkan telefonlar arasında ufak bir mağaza gezintisine çıkabilirsiniz. Uygulama yanında kullanabileceğiniz, destekleyici diğer yan uygulamaları görebilir tercihe göre bu fırsatlardan da yararlanabilirsiniz. Trukcell ile ilgili her şey Turkcell hesabım ile senin olacak. En son yenilikleri öğrenmek için sen de bize katıl.

Turkcell
Turkcell

UpCall Bilinmeyen&Spam Numara

Rehberinizde kayıtlı olmayan numaraların kim olduğu kaygısına kapılmadan size haber veren bir uygulama. Arayanın kimliğini gösteren, dilediğiniz şekilde istenmeyen numaraları engelleyebilme seçenekleriniz ya da istenmeyen numaralara özel listeleme yaparak o numaraların sizleri aradığı zaman farklı zil sesleriyle sizi bilgilendirmesi. Rehber içerisindeki numaralar arasında seçim yaparak gruplar oluşturabilmeniz. Size özel kişilerin gelen aramalar ile telefonunuzda resimleri çıkabilmesi ya da farklı simgeler içe numaralar arasında ayırt edebilme özellikleri. Acil numaralara özel oluşturulmuş bir liste ile her an ulaşabileceğiniz önemli numaralar. Aynı anda birden fazla kişi ile konuşma ayarlayabiliyor olmanız. Grup konuşmaları ile keyifli dakikalar geçirebiliyor olmanız gibi özellikleri bulunan bir arama uygulamasıdır.

Lifebox

Telefon hafızasının yetmediği durumlarda yardımına koşan ilk hafıza alanı. Sevdikleriniz ile çektiğiniz fotoğrafları ya da videoları yükleyebileceğiniz ek hafıza alanları. Telefonunuz hafıza bildirimi uyarısı verdiğinde ” eyvah şimdi olacak iş mi ” demeye ihtiyaç duymanızı gerektirmeyecek lifebox uygulaması ile artık hafıza derdiniz son bulacak. Otomatik yedekleme özelliğini kullanarak telefonun ile çektiğin fotoğraf ya da videoların otomatik olarak bu alana yüklenir. Bu fotoğraflarına ulaşmak istediğinde ise tekrardan indirmeye gerek kalmadan depolama alanın üzerinden içeriklere ulaşılabilir. Klasör halinde listeleyebilir ve bu şekilde depolama yapabilirsiniz. Herhangi bir şekilde şüphe bırakmadan hem kolay hem de güvenilir bir şekilde kullanılabilir. Kişisel kullanım alanları için ise 5 GB ek alan verilir.

lifebox
lifebox
Developer: Lifecell Cloud
Price: Free

Yaani

Dilimizden anlayan tek arama motoru. Hem hızlı hem güvenilir hem de ücretsiz. Gün içerisinde en çok ihtiyacınız olduğu bilgilere hemen ve hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz. İstediğiniz bilgiyi araştırabilir, güncel haberleri kaçırmadan takip edebilirsiniz. O an ya da sonraki günlerin hava durumlarına detaylı olarak ulaşabilirsiniz. Size yakın cafe ya da restoranlar içerisinde seçim yapabilir ve planlarınızı buna göre şekillendirebilirsiniz. Film seansları gibi sinema bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz. Bunların yanında eğer ki Turkcell abonesi iseniz bu uygulamayı kullanarak ek hediyeler kazanabilirsiniz. Yaani, ücretsiz arama motorunu ilk defa telefonuna indirenler için Turkcell bir hediye sunar. Tek bir kez olma şartı ile 1 hafta geçerli 1 GB data hediyesi kazanırlar.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments