En İyi Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları

116

En İyi Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları

Sosyal medyada artık çığ gibi büyüyen fotoğraf paylaşma ve fotoğraf düzenleme işlemi diyebiliriz. Farklı fotoğraf düzenleme uygulamaları kullanarak telefondan yada fotoğraf makinasından çektiğiniz fotoğrafları istediğiniz düzenleyebilir ve farklı efektler verebilirsiniz. Peki bu düzenleme işlemleri için hangi uygulamaları kullanabilirsiniz yada en çok hangi fotoğraf düzenleme uygulamaları kullanabilirsiniz bunları inceleyelim..

1- Snapseed
Son zamanlarda sadece android değil İOS cihazlarda da en çok kullanılan Fotoğraf Düzenleme uygulaması diyebiliriz. Snapseed uygulamasının en güzel yanı basit ve sade bir arayüze sahip olması diyebiliriz. Snapseed uygulaması İyileştirme, fırça, yapı, HDR işlemlerinin dışında 30 farklı fırça ile fotoğraf düzenleme işlemi yapabilirsiniz. Tabi düzenleme işleminden sonra fotoğraflarınızı ister kaydedebilir yada hızlı bir şekilde sosyal medya uygulamaları üzerinden paylaşabilirsiniz.

2- Adobe Photoshop Express
Bildiğiniz ve pc ortamında en çok tercih edilen firmalardan başında gelen Adobe firmasına ait olan mobile fotoğraf düzenleme uygulaması Adobe Photoshop Express oldu. Adobe Photoshop Express diğer uygulamalara göre ücretli bir çok bölümü bulunuyor. Adobe Photoshop Express ile yaptığınız düzenlemeleri hızlı bir şekilde düzenleyebilir, paylaşabilir yada kaydedebilirsiniz.

3- Afterlight
Son zamanlarda en çok kullanılan yada indirilen uygulamalar arasında Afterlight uygulamasıda bulunmaktadır. Afterlight uygulaması üzerinde 75’den fazla eklenti ve filtre bulunmaktadır. Bu filtreleri kullanarak mevcut fotoğraflarınızı düzenleyebilir ve çok farklı görünümlere sahip olabilirsiniz.

4- LightX
LightX fotoğraf düzenleyici uygulamalar arasında en iyiler arasında bulunmaktadır. LightX uygulaması sayesinde sanatsal fotoğraflar düzenleyebilir ve arka plan düzenlemesini basit bir şekilde yapabilir yada silme işlemi yapabilirsiniz. LightX uygulaması sayesinde düzenleme yaptığınız fotoğrafları basit ve hızlı bir şekilde ister kaydedebilirsiniz, istersenizde sosyal medya hesaplarınızdan paylaşabilirsiniz

5-Picsart
Picsart uygulaması son zamanlarda en çok indirilen uygulamalara arasında diyebiliriz. Picsart uygulaması içerisinde birçok efekt ve filtre ile çok başarılı sonuçlar ile karşınıza geliyor. Picsart uygulaması üzerinde basit ve hızlı kullanımı ile çok farklı sonuçlar alabiliyor ve iyi görüntüler elde edebilirsiniz.

Yukarıdaki verdiğimiz uygulamalar ile istediğiniz gibi birçok Fotoğraf Düzenleme işlemini hızlı bir şekilde bilgisayar yardımı gerekmeden düzenleyebilir ve sosyal medya hesaplarından hızlı bir şekilde paylaşabilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments