2000 TL Altı Akıllı Telefonlar

64

2000 TL Altı Akıllı Telefonlar
Akıllı telefonlar her geçen gün daha çok kullanılmaya başlıyor. Gencinden yaşlısına artık hemen hemen herkes akıllı telefon kullanıyor. Firmalar daha güçlü özelliklerde daha iyi telefon üretimi yapıyorlar. Hal böyle olunca fiyatlar da bir hayli tuzlu oluyor.

Amiral gemisi denen modelleri düşük fiyata bulmak mümkün değil. Bu modeller neredeyse 5000-6000 TL civarında. Düşük bütçeli bir kişi için orta segment telefonlara göz atmak daha faydalı olacaktır. Yüksek fiyatlar ödemeyip, iyi performanslar alabileceğiniz akıllı telefonlar da mevcuttur. 2000 TL kadar telefon için ayrılan bir bütçe söz konusuysa, bu yazıdaki telefon önerileri tam da size göre. İşte 2000 TL altı akıllı telefon önerileri.

Xiaomi Mi Max 3
Büyük ekran ve güçlü performans ile karşımıza çıkan Xiaomi Mi Max 3, orta segment ve 2000 TL altı olan telefonlar listesinde en başta yerini alıyor. Güçlü işlemcisi sayesinde kullanıcılarını büyülemeyi başaran Mi Max 3, ön ve arka kamerasında yapay zekaya yer verdiği için mükemmel çekimler yapabiliyor.

6.9 inç boyuta sahip olan dev boyutlu telefon, bu sayede büyük ekran sevenleri gözdesi olmayı başarıyor. %79.81 ekran gövde oranına sahip olması ne kadar büyük bir ekrana sahip olduğunu gözler önüne seriyor. Aynı zamanda modelde, 5500 mAh dev bir batarya yer alıyor. Bu bataryayı bitirmek o kadar da kolay görünmüyor.

Xiaomi Mi Max 3, üzerinde bulunan işlemcisi sayesinde amiral gemisi modellerine kafa çıkartacak bir telefon. Üzerinde bulunan 8 çekirdekli Adreno 509 işlemcisi ile yüksek performansın sonuna kadar yaşatan bu model, kasama, takılma gibi sorunları ortadan kaldırıyor. 2000 TL ile alınabilecek, fiyat-performans konusunda mükemmel olan bu telefon, üst segment telefonlara çok yakın özelliklerde.

Xiaomi Redmi Note 6 Pro (4 GB / 64 GB)
Fiyat-performans uyumuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Xiaomi, Redmi Note serisinin son modeli Redmi Note 6 Pro ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Yeni nesil tasarımıyla ve özellikleriyle beğeni kazanan bu telefon uygun fiyat ile müşterileriyle buluşuyor.

Üstün ekran özellikleriyle güzel bir görünüme ev sahipliği yapan telefonun ekran boyutu 6.26 inç. Yüksek ekran-gövde boyutuna sahip olması nedeniyle ön paneli neredeyle tamamını kaplayan çentikli ekranı ayrı bir güzellik katıyor. Yapay zeka destekli çift arka kamerası bulunan modelde, fotoğraf modları ve kameralar sayesinde yüksek çözünürlükte ve kaliteli fotoğraflar çekmek hayal değil. 4000 mAh büyük bataryası ile de çabuk biten şarj sorunları ortadan kalkmış oluyor. 1.8 GHz Octa Core işlemcisi ile hızlı ve kaliteli bir performans ortaya koyan Xiaomi Redmi Note 6 Pro, 2000 TL bütçe ile alınabilecek en iyi telefonlar arasında ön sıralarda yerini alıyor. Bütçesi çok yüksek olmayan kullanıcıların tercih edebileceği en iyi fiyat-performans uyumlu telefonlardan biri.

Xiaomi Mi 8 Lite
Fiyat-performans uyumlu telefonlarıyla başarıya ulaşan Xiaomi’nin başka bir modelir Mi 8 Lite. Bu telefon fiyatına oran yüksek performanslar gösterebildiği gibi ilgi çekici bir tasarıma da sahip.

Çentikli ve çerçevesiz bir tasarım ile karşımıza çıkan telefon, cam ve metalin birleşimiyle oluşan kaliteli malzemeler ile yapılmıştır. Modellerinde çift arka kameraya yer vermeye devam eden Xiaomi, yapay zekâyı da göz ardı etmiyor. Yüksek çözünürlükteki çift arka kamera ve yapay zekâ sayesinde günümüzdeki şartlara göre oldukça kaliteli fotoğraflar çekmek imkânsız değil. 128 GB dahili hafıza gibi birçok yüksek özellik ile sunulan telefonda depolama gibi sıkıntılara kesinlikle yer yok. 3350 mAh batarya ile yeterli bir şarj süresine sahip olan modelde kullanılan üstün işlemci sayesinde yavaşlama ve kasma gibi sorunlar da ortadan kalkıyor. 2000 TL ve altı bütçe ile alınabilecek telefonlar arasında bulunan Mi 8 Lite, belki de bu fiyat ile alınabilecek en kaliteli telefonlardan biri.

Huawei P Smart 2019 (64 GB) (POT-LX1)
Teknolojinin öncüleri arasında yer alan Huawei, P Smart 2019 modeliyle fiyat-performans uyumunu bir kez daha gündeme getirmeyi başarıyor.

6.21 inç ekranı ile gerekli büyüklükteki telefon, Kirin 710 işlemci ile mükkemel bir performans ortaya koymayı başarıyor. Mükemmel bir ekran tasarımına sahip olan modelde, aynı zamanda çok iyi bir kasa-gövde oranı mevcut. 3 GB ram ve 64 GB dahili hafıza ile karşımıza çıkan modelin performansından şüphe etmek pek de mümkün değil. 13 megapiksel ve 2 megapiksel olmak üzere çift arka kamera bulunduran modelde, yapay zeka desteğiyle oldukça kaliteli fotoğraflar çekilebilir. Üzerinde bulunan 3400 mAh bataryası, gerekli kullanım süresini süresini kullanıcıya sağlıyor. Android 9 Pie işletim sistemiyle ve işlemcisiyle güzel performanslar sağlayan telefonda, fiyat konusunda da oldukça mütevazi davranılmış. 1.750 TL civarı bir miktarla sahip olunabilecek bu model, fiyatına oranla çok üstün performanslar sergilemeyi başardığı için, ödenen miktar çok da göz önünde bulunmuyor.

General Mobile GM 9 Pro
Telefon sektörüne Discovery modeli ile katılan General Mobile, GM 9 Pro modeliyle fiyat-performans uyumunun kitabını yeniden yazıyor. Fiyat-performans telefonları arasında güzel bir yere gelmeyi başaran GM 9 Pro, General Mobile’ın teknolojide yeniden gündeme gelmesini sağlıyor.

Üzerinde bulunan cam kapak ve alüminyum çerçeve ile dayanıklı ve zarif bir yapıya sahip olan model, göz alıcı bir görünüme ve güzelliğe sahip. FHD+ ve AMOLED ekranı sayesinde farklı bir deneyim sunmayı amaçlayan model, yüksek kapasiteli ve hızlı şarj özellikli bataryasıyla uzun şarj süresini vaat ediyor. 8 çekirdekli güçlü işlemcisi sayesinde yüksek performansı kendine amaç edinmiş yapısı, iyi bir deneyim sunuyor. Üzerinde bulunan çift kamerası ve yapay zekâsı sayesinde mükemmel bir fotoğraf deneyimi sunan model, çok kaliteli fotoğraflar çekmeyi hayal olmaktan çıkarıyor. LED bildirim ışığı, parmak izi okuyucusu gibi özelliklerin de bu modele eşlik etmesi ayrı bir deneyim sunuyor. Fiyatıyla ve performansıyla göz önüne çıkan telefona 1500-2000 TL arası bir ücretle sahip olmak mümkün.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments