Huawei P8 Max Teknik Özellikleri

160

Huawei P8 max teknik özellikleri
Telefon piyasasında her gün birbirinden farklı telefon gösterileri ile karşılaşıyoruz. Kimi markalar görünüme tasarıma önem veriyor, kimileri donanıma, bazıları grafik ekran gücüne ve bazıları ise elinden hiç düşürmediği telefonun ekran ve kamera yapısına. Pek çok özellik pazarı bulunduran bu piyasaya bir de Huawei P8 Max gözünden bakın. Oldukça sade ve şık görünüm tercih ediyorsanız okumadan geçmeyin. Metal yapıya sahip telefonlar kullanıcıların üzerinde her zaman farklı bir ihtişama neden oluyor, nedeni bilinmez. Bunu iyi bilen Huawei bu modelinde metal bir gövde kullanmış. Ayrıca oldukça ince bir yapıya sahip bu telefon zarif bir görüntü sunmaktadır.

Ekranı geniş sevenler için 6.8 inçlik bir ekran ve 1920×1080 piksel çözünürlüğünde bir telefon sizleri bekliyor olacak. Full HD bir özellik taşıyan bu model 324 ppi, piksel yoğunluğuna da sahip.  Telefonda pil ömrüne ve işlemcisine önem verdiği gözlenmekte.

Kamera kullanımı için 13 MP arka kamera ve 5 MP ön kamera bulunmaktadır. Fotoğraf kalitesini arttırmak  ve net görüntüler sağlamak için telefonun arkasına çift LED flaş yerleştirilmiştir. 1080p/60 fps ile video kaydı da yapabilmektedir. Bunların yanı sıra orijinal bir görüntü elde edebilmek için optik görüntü sabitleme, yüz odaklanması, gülümseme algılama gibi özellikler de eklenmiştir. Telefonda 3 GB RAM ve 16/64 GB alana kadar depolama yapılabilmektedir.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments