D-Smart Blu Netflix Olma Yolunda

877

Her alanda olduğu gibi teknolojik inovasyon medyayı da doğal olarak evrime ve ayak uydurmaya zorluyor. Klasik medya araçları her geçen gün önemini biraz daha yitiriyor. Anlık ulaşılabilen ve kullanıcının ihtiyaçlarına cevap verebilen platformlar ise bu işten karlı çıkan merkezler olarak karşımıza çıkmakta.

dsmart-blu-ayda-9-tl

Dijitalleşen medya platformları dünyada çok daha hızlı olsa da son yıllarda bu konu ile ilgili ülkemizde de kayda değer adımların atıldığını görmek umut verici. En azından biz tüketiciler açısından farklı ve tercih edilebilir seçeneklerin artması bile bir artı. Dijitalleşen medya alanında ilk adımı atan kuruluşlardan birisi de Doğan Yayın grubu bünyesinde yer alan dijital streaming servisi D-Smart Blu oldu.

D-Smart yaptığı açıklamada D-Smart ile D-Smart Blu platformlarını birbirinden ayırdığını ve artık dileyen kullanıcıların D-Smart üyesi olmadan aylık 9 TL gibi çok ucuz bir fiyata D-Smart Blu abonesi olabileceğini duyurdu. Yani artık D-Smart kutusuna gerek kalmadan direkt olarak online olarak D-Smart’ın sunduğu içeriklere erişim sağlayabileceksiniz. Bunun yanında şirket Ağustos ayına kadar Şampiyonlar Ligi paketini de hediye ediyor.

D-Smart Blu platformuna dileyen kullanıcılar mobil olarak iOS, Android ve Windows Store üzerindeki uygulamalarla da erişim sağlayabilecekler. Bu haberin belkide en güzel noktası bu 9 TL ye abone olunabilen uygulamanın taahhüt istemiyor oluşu. Denemeye değer, istediğiniz zaman buna son verme şansınızın da bulunduğunu iletelim.

dsmart-blu-yeni-abonelik-sistemi

 

Kaynak: D-Smart Blu

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments