Kodak Akıllı Telefon Üretecek

412

Kodak CES 2015 fuarına Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ile geliyor. Seriyi ise kamera ve tablet takip edecek.

kodak-android-smartphone

2012 yılındaki kötü günlerin ardından şirket sahibi olduğu sayısız patenti satarak ayakta kalmayı başarmıştı. Kodak bu sefer hamle yapmaya başladı. Kodak dün gerçekleştirdiği açıklamada Bullitt Group ile ortaklığa gittiklerini ve tamamen yeni bir telefon modeli üretmekle işe başlayacaklarını, bu adımın gerçekleştirilmesinden sonra ise tablet ve kameraların da geleceğini duyurdu. Kodak tarafından üretilecek Android işletim sistemine sahip ilk akıllı telefon Ocak ayında gerçekleşecek olan CES fuarında tanıtılacak.

kodak-android-phone

Duyuruda belirtildiğine göre üretilecek telefon “üst düzey bir telefon isteyen ancak karmaşıklıktan sıkılan” bireyler için tasarlanmış. Cihazlarda görüntü yakalama, yönetim ve paylaşım özellikleri de olacak. İlginçtir ki, cihazlarda arkadaşlar ve aile bireylerinin telefonunuzla etkileşim sağlaması için uzaktan yönetim yazılımı yer alacak. Kodak üreteceği telefon modellerinde baskı ve paylaşım hizmetlerine kolay erişim sağlayan özellikler olacak ki burada Kodak yıllardır süregelen “çekilen fotoğrafların elde fiziksel bir kopyası olmasının verdiği hissi” kullanıcılarına tekrar yaşatmak istiyor.

Akıllı telefon ilk önce geliyor, ama Kodak ikinci bir “4G cep telefonu, tablet ve bağlı kamera”nında 2015 yılının ikinci yarısında geleceğini bildiriyor.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments