iPhone X’e Nasıl Reset Atılır?

373

İphone X Reset Atma – iPhone X’e Nasıl Reset Atılır
Akıllı telefon pazarının en büyük üreticilerinden birisin bildiğiniz gibi Apple markasıdır. Geçtiğimiz günlerde çentikli ve home tuşu olmadan ürettiği ve kullanıcıları ile buluşturduğu modeli İphone X modelini tanıttı. İphone X modelinden sonra fiziksel bazı tuşlardan vazgeçen Apple yeni modelleri olan İphone XS, İphone XR ve İphone XS Max modellerinde de aynı şekilde devam etti. Burada merak edilen bu tuşlar olmadan nasıl bazı fonksiyonları gerçekleştirilebilir sorusuydu. Bu konumuzda ise fiziksel tuşlar olmadan yada home tuşu olmadan İphone X modeline nasıl reset atılır onu anlatmak istiyoruz. 

 

1- Bu işlem için ilk olarak telefonunuzu açınız ve Ses Açma tuşuna basını ve hızlı bir şekilde elinizi geçerek Ses Kısma tuşuna basını.
2- Daha sonra ise Power Tuşuna basılı tutunuz.

3- Ekranda Apple logosu gelene kadar açma kapama tuşu olan Power tuşuna basılı tutunuz.
Bu işlem sonunda telefonunuz sıfırlanmış olacaktır. Tabi bu sıfırlama işleminde bilgileriniz silinmeyecektir. Aslında cihazı kapatma açma yada önbelleğini boşaltma olarak düşünebilirsiniz. 

Not : Bu işlem aslında cihaz üzerinde oluşan bazı küçük arızaları ortadan kaldırmanıza yardımcı olur. ( telefonunuzun donması, kablosuz ağaları görmemesi, Bluetooth sorunları )

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments