Xiaomi Redmi Note 8’e Google Camera Yükleme

15414

Xiaomi Redmi Note 8’e Google Camera Yükleme
Son zamanlarda yeni üretilen akıllı telefon modellerinde en çok merak edilen model Redmi Note 8 modeli diyebiliriz. Redmi bu modelinde ise fiyat performans cihazı olarak kullanıcılarını etkilemeye başardı ve özellikle indirimli günlerde en çok satılan akıllı telefonlar arasına girmeyi başardı. Xiaomi Redmi Note 8 modeli için bazı özellikleri ön plana çıktı ve bu özelliklerden en iyi olanları arasında kamera özellikleri var diyebiliriz. 4 Kameraya sahip Xiaomi Redmi Note 8 modelinde özellikle makro kamera özelliği iyi bir özellik olarak tanımlayabiliriz. 

Kamera özelliklerini daha iyi yapabilmek için ise Google tarafından piyasaya sürülen Gcam uygulaması iyi bir alternatif olarak gösterilemektedir. Cam gibi ve daha net fotoğraflar çekmek istiyorsanız Gcam uygulamasını yükleyebilir ve deneyebilirsiniz. Peki Google Kamera – Gcam nasıl yüklenir onu görelim..

 

Google Camera uygulaması her model için farklı olarak apk dosyası çıkmaktadır. Cihaz piyasaya çıktıktan belirli bir süre sonra uyumlu hale getirilir ve piyasaya çıkartılır. İlk olarak uygulamayı buradan indiriniz. Daha sonra ise daha ise APK uzantılı bir dosya indirdiğiniz için Bilinmeyen Kaynaklar bölümünü aktif hale getirmeniz gerekmektedir. 

Menü tuşunu ya da Uygulamalar bölümünü kullanarak AYARLAR‘a gidin.Güvenlik’e basın ve Bilinmeyen Kaynaklar (Market üzerinden bilinmeyen uygulamaların alınmasına izin ver.

Buradan sonra işlem için kurulum başlayacak ve Google Camera uygulaması telefonunuza yüklenmiş olacaktır. Artık sadece uygulamayı açmak ve daha net fotoğraflar çekebileceksiniz.

Subscribe
Bildir
guest

1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
kenan

teşekkürler